Agrofito.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate in maxim 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Exceptii de la aceasta regula sunt in sezonul de primavara (ianuarie - mai) cand termenele de livrare se pot prelungi, datorita volumelor mai mari. De asemenea, daca se specifica o alta data de livrare de catre cumparator, vom livra produsele la acea data. Produsele sunt ambalate pentru a nu suferi niciun fel de dauna in urma manevrari executate de terti.

Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede urmatoarele: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Poti returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014. (Transportul de retur este suportat de client, noi va inapoiem intreaga suma pe care ati achitat-o la primirea comenzii).

România

  • Dpd courier, Livrare in 1-2 zile, 19,00 RON
  • Sameday, Livrare in 1-2 zile, 25,00 RON
  • Fan courier, Livrare in 1-2 zile, 30,00 RON