Zebra 50 ml

Solarex
25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Solarex
Disponibil in stoc

Descriere

Zebra este un insecticid piretroid, foarte eficient in combaterea anumitor clase de daunatori prezente in culturile de cartofi, cereale si la mar. Acesta este un insecticid de contact cat si de ingestie, imediat dupa aplicare substanta activa din compozita sa, lambda-cihalotrin 50 g/l penetreaza cuticulele insectelor actionand astfel asupra sistemului nervos al acestora stopandu-le capacitatea de a se hrani, urmand apoi paralizia daunatorilor si ulterior, moartea lor. 
Mod de utilizare insecticid Zebra
Zebra se aplica in perioada de vegetatie, la avertizare atunci cand primele colonii ale dauantorilor au fost depistate. In momentul pregatirii solutiei se va umple rezervorul cu apa curata, apoi se va adauga cantitatea de insecticid Zebra necesara dupa care se va agita bine urmand a se competa apoi cu apa pana la umplerea in intregime a rezervorului. Pentru o combatere eficienta a daunatorilor din culturile tratate se recomanda acoperirea cat mai uniforma cu solutie a suprafetei stropite. NU se recomanda efectuarea tratamentelor atunci cand afara sunt temperaturi ridicate intrucat atunci daunatorii sunt ft putin expusi, iar substanta activa nu va putea penetra pelicula daunatorului,cat si riscul de fotodegradare intensa ridicat.
 Produsul NU se utilizeaza in combinatie cu produse pe baza de polisulfuri de calciu si bariu, zeama bordeleza sau alte produse puternic alcaline.

Cultura Agentul daunator Doza Timp de pauza
Cereale(grau) Eurigaster(plosnita cerealelor) 0,2 L/ha-adulti
0,125 L/ha-atunci cand 30% din larve sunt de varsta a treia
28 zile
Cartof Gandacul din Colorado 0,2 L/ha 14 zile
Mar Cydia pomonella(viermele merelor) 0,15-0,2 L/ha 14 zile

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii
Brand