Taifun 360SL 1L

60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Taifun 360 SL este un erbicid total ce se utilizeaza in perioada de postemergenta folosit pentru extirparea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate atat anuale cat si perene prezente in diverse culturi.
Substanta activa a erbicidului este glifosat(360 g/l) acest produs fiind formulat sub forma unui concentrat solubil. 
Mod de actiune a erbicidului Taiful 360 SL
Taifun 360 SL este absorbit rapid prin stomatele frunzelor si prin epiderma fiind apoi translocat prin planta si acumulandu-se apoi in varfurile radacinii de crestere a buruienii, astfel eliminand capacitatea plantei de a se mai dezvolta.
In functie de conditia vegetativa a plantei translocarea erbicidului poate fi lenta(incompleta chiar uneori) atunci cand planta prezinta un grad ridicat de stres, dar poate fi si accelerata atunci cand planta prezinta o crestere activa.
Efectele utilizarii erbicidului Taifun 360 SL ar trebui sa fie vizibile intr-un interval cuprins intre 4 si 14 zile acest interval de timp fiind influentat si de conditiile locale.
Mod de utilizare
Erbicidul se aplica postemergent in faza activa de vegetatie a buruienilor prin stropirea acestora, iar volumul de apa recomandat este cuprins intre 150 si 400 litri de apa/ha, insa daca se doreste potentarea efectului de erbicidare se poate dilua intr-o cantitate mai redusa de apa(150 litri).
Erbicidarea se poate face pe toate suprafetele cu ajutorul unei pompe sau al unui aplicator manual utilizand duze speciale care sa confere o deriva redusa a picaturilor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii