Sm-6 1L

100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

SM-6 este un biostimulator certificat ecologic, obținut exclusiv prin extracția apoasă la temperatură scazută, fără a folosi extracția chimică. Astfel, toate valorile naturale ale extractului de alge Ascophyllum nodosum sunt păstrate în SM-6, având o activitate citokinetică echivalentă cu 2000 ppm de kinetină. Citokininele îmbunătațesc mobilizarea nutrienților către punctele de creștere, stimulează diviziunea celulară și ajută planta să reziste la diferite tipuri de tensiuni biotice și abiotice, facând țesuturile să reziste mai bine procesului de îmbătrânire ( degradarea clorofilei).
Citokininele mențin potențialul de creștere al meristemelor apicale lăstarilor, care furnizează celule stem pentru generarea primordiilor de frunze în timpul stadiului inițial de formare al frunzelor, aparatul care furnizează energie plantelor. Ele asigură expansiunea celulară, măresc sinteza clorofilei și prelungesc perioada fotosintetică a aparatului foliar. Fără citokinină plantele nu se pot dezvolta, nu iși pot genera noi țesuturi si noi etape in dezvoltare.
SM-6 stimulează încolțirea și răsărirea, dezvoltarea echilibrată și creșterea fructelor, putând fi utilizat atât foliar, cât și prin fertigare. Are un efect vizibil de creștere a gradului de polenizare, fiind recomandat în utilizarea perioadelor preflorale, pentru a crește nivelul de fructificare.


Compoziție w/v :  

        Extract pur de Ascophyllum nodosum 31%.
        Manitol 2.32%
        Acid alginic 6.9%
        Ph 5. Densitate 1.16 g/cc.

Modul de utilizare și dozele recomandate :  

SM-6 se poate utiliza
1. Prin fertigare  : 2 l/ha, maxim trei tratamente, cu o pauză de 15 zile între ele.
2. Prin aplicare foliară :
-  Vița de vie : 2-3 l/ha, de la desprimăvărare până la perioada de înflorire. La dezvoltarea fructelor. Maxim două tratamente, cu pauză de 15 zile între ele.
-  Legume : 2-3 l/ha, de la transplantare până la recoltare. Maxim trei tratamente, cu pauză de 10 zile intre ele.
-  Pomi fructiferi : 3 l/ha, înaintea perioadei de înflorit, de la formarea fructelor până la coacere. Maxim doua tratamente, cu pauză de 15 zile între ele.
-  Cereale păioase : 2 l/ha, la desprimăvărare, în faza de burduf sau înaintea perioadei de înflorit.
-  Porumb : 2 litri/ha, între 4-6 frunze sau între 8-10 frunze. Maxim două tratamente.
-  Floarea-soarelui : 2 l/ha, între 5-8 frunze sau înaintea perioadei de înflorit.
-  Rapiță : 1.5 l/ha, toamna, dacă răsărirea este întarziată sau înaintea perioadei de înflorit.
SM-6 poate fi utilizat la toate culturile, în special pentru a trece peste perioadele dificile, de stres, în perioadele de dezvoltare susținută, de stimulare a polenizării și de dezvoltare a fructelor.

Recomandări de aplicare :

Dacă se aplică foliar, SM-6 nu se utilizează la temperaturi mai mari de 25 de grade celsius.
Umpleți rezervorul de pulverizare cu jumătate din cantitatea necesară de apă și începeți să agitați bine recipientul. Adăugați cantitatea necesară din produs, apoi adăugați restul de apă. După pulverizare, curățati și clătiți echipamentul.

Compatibilitate :

Este compatibil cu majoritatea produselor de nutriție și de protecție a plantelor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii