Sivanto prime 200SL 50 ml

40,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Sivanto Prime 200 SL este un insecticid agro a carui substanta activa este flupiradifuron(200 g/l) si este un concentrat solubil ce actioneaza prin contact sau ingestie. Produsul este unul cu o remanenta sistemica indelungata in plante fiind un aliat eficient in combaterea daunatorilor din culturi, cu precadere insecte daunatoare cu aparat bucal pentru intepat sau supt. Acesta actioneaza asupra insectelor prin faptul ca perturba in mod ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi conducand astfel la incetarea procesului de hranire al insectei daunatoare la cel mult 1-2 ore de la aplicare fapt ce duce in final la moartea daunatorului.
Mod de utilizare Sivanto Prime 200 SL
*Vinete, ardei, castraveti, tomate, dovlecei- tratamentele se realizeaza de la faza formarii depline a celei de-a doua frunze pe tulpina principala pana la coacerea deplina.
*Salata-de la faza formarii celei de-a doua frunze pe deplin pana la atingerea caracteristicilor tipice acestei specii, adica marime, forma, fermitate.
*Flori bulboase si alte plante ornamentale-de la faza formarii celei de-a doua frunze.
*Mar-de la faza infloririi depline avand cel putin 50% din flori deschise pana la atingerea in proportie de 90% a fructului caracteristic soiului.
Tratamentele se repeta la intervale de 7-10 zile in functie de tipul culturii respectandu-se dozajul din tabelul de mai jos aferent fiecarei culturi in parte.
NOTA! Pentru tratamentele efectuate la pomii fructiferi dozajul si cantitatea de apa la ha se calculeaza in functie de inaltimea coroanei.
ex: la un pom cu inaltimea coroanei de 2,5 m ii corespund 0,75 l/ha produs diluat in 625-1250 l apa/ha.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii