Sercadis 150 ml

Basf
115,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Basf
Disponibil in stoc

Descriere

Este un fungicid preventiv si curativ care garanteaza un control ridicat cu o puternica activitate intrinseca datorita substantei active inovatoare,numita fluxapiroxad.
Substanta fluxapiroxad impiedica crearea de energie a agentului patogen,adica intrerupe functionarea normala a enzimei succinat dehidrogenaza,oprind sirul respiratiei mitocondriale.Unica printre substantele din clasa sa,prin modul sau de actiune ,moleculele sale putand lua conformatii atat lipofile,cat si hidrofile,ajustandu-se rapid si trecand cu usurina de barierile membranare.

Mod de utilizare Sercadis, 150 ml:
Sercadis  se intrebuinteaza ca tratament preventiv in plantatiile vitei de vie si a pomilor fructiferi.
Pentru vita de vie  se pot aplica doar 3 tratamente cel mult,la interval de minimum 10 zile intre tratamente, de la aparitia primei frunze nedesfacute si pana in momentul in care boabele dezvolta culoarea specifica.
Pentru pomii fructiferi  pot fi aplicate tot un maxium de 3 tratamente, la un interval de minimum 7 zile intre tratamente,respectiv de la buton,cand frunzele verzi acopera petalele florii vizibile si pana la inceputul coacerii fructelor(culoarea specifica).

Se recomanda volumul de solutie trebuie sa fie  cuprins intre 500-1500 litri/ha pentru pomi fructiferi si 200-1000 litri/ha pentru vita de vie.

Sercadis se combina in general cu insecticide si fungicide,dar si cu ingrasaminte. Recomandat este sa se utilizeze integral eventualele amestecuri imediat dupa pregatirea lor. 

Sercadis combate fainarea vitei de vie, rapanul si fainarea propriu zisa a pomilor fructiferi.Cultura Agentul patogen Doza Timp de pauza
Vita de vie Fainare 0,15 l/ha 35 de zile
Pomi fructiferi(mar,par) Rapan,

Fainare
0,25-0,30 l/ha

0,25 l/ha

35 de zile

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii
Brand