Revive 1L

70,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Revive este un biostimulant fiziologic extrem de energic, care integrează tehnologia EPT cu polifenoli, având o capacitate vasculară și antioxidantă ridicată. În plus, are un conținut ridicat de aminoacizi liberi, cu o bioactivitate ridicată. Combinația în formularea acestor două componente permite o capacitate mare de absorbție stomatică și radiculară, care permite realizarea unei accelerări mari a metabolismului plantei la nivel primar și secundar, sporind echilibrul general al acesteia la nivel fiziologic, dar și eficiența prin :
-  Reducerea nivelului de stres în timpul ciclului vegetativ.
-  Creșterea eficienței la nivel metabolic.
-  Activarea mecanismelor de autoapărare.
-  Prevenirea dezechilibrelor nutriționale.
-  Creșterea drastică a vascularizației și a capacității fotosintetice.
-  Îmbunătățirea procesului de formare a fructelor și finisajul acestora (caracteristicile organoleptice, uniformitatea mărimii, conservarea și colorarea post-recoltare).
Revive este recomandat pe tot parcursul ciclului vegetativ și pe orice cultură, în special în tratamentele foliare și în momentele critice de mare activitate vegetativă, sau când este necesară scăderea nivelului de stres productiv, pentru a garanta funcționarea corectă a sistemului fiziologic al plantei, garantând absorbția și efectul maxim al tratamentelor efectuate.
POLIFENOLII sunt compuși antioxidanti care împedică formarea radicalilor liberi și procesul de îmbătrânire, stimulează regenerarea țesuturilor, îmbunățătesc hidratarea și circulatia în tesuturi, au un puternic efect antimocrobian și antifungic, cresc considerabil absorbția elementelor nutritive, stimulează capacitatea de înmugurire, înflorire și fructificare și oferă toleranță la secetă și caniculă.


Compoziție :  

EPT complex polifenoli : 3.1 ppm polifenoli + acid hidrobenzoic 14.1 ppm
Aminoacizi liberi : 14%
Carbon organic : 15%
Azot organic : 7%
Vitamine, auxine și citokinine.
Ph 5-6, densitate 1.15- 1.2 g/cc.

Modul de utilizare și dozele recomandate :  

Cereale păioase, porumb : 1.5 – 2.5 L / ha. T2 sau T3.
Pomi fructiferi : 1.5 – 2.5 L / ha. Pre-floral sau post-floral. Maxim 3 aplicări.
Legume : 1.5 – 2.5 L / ha. În perioadele de creștere vegetativă. Maxim 3 aplicări.
Viță de vie : 3 – 3 L / ha. În perioadele de creștere vegetativă. Maxim 3 aplicări.
Poate fi aplicat și prin fertigare, maxim 10 L / ha.

Recomandări de aplicare :

Evitați pulverizarea la lumina puternică a soarelui, sau la temperaturi ridicate mai mari de 25 de grade celsius.
Umpleți rezervorul de pulverizare cu jumătate din cantitatea necesară de apă și începeți să agitați bine recipientul. Adăugați cantitatea necesară din produs, apoi adăugați restul de apă. După pulverizare, curatați și clătiți echipamentul.

Compatibilitate:

Este compatibil cu majoritatea pesticidelor și fertilizanților foliari, însă se recomandă realizarea unui test de compatibilitate, atunci când soluția are în compoziție mai multe produse.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii