Protect baton 300 g

16,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

PROTECT-B BATON EXTRUDAT este destinat pentru controlul daunatorilor rozatoare.

Daunatori tinta: sobolanul negru de oras (Rattus Ratus), sobolanul comun (Rattus Norvegicus) si soarecele de casa (Mus Musculus).

Loc de aplicare: in exterior si interior. Poate fi folosit in si in jurul cladirilor, cladirilor industriale (depozite), constructiilor civile (pivnite, garaje, etc.), fermelor de animale pentru combaterea soarecilor si sobolanilor.


PROTECT-B BATON EXTRUDAT este un raticid sub forma de cuburi parafinate de culoare rosie. Este gata de utilizare, dar trebuie respectate dozele recomandate. Contine Bromadiolona, o substanta activa din grupa anticoagulantelor de generatia a 2-a, care actioneaza prin blocarea coagularii sangelui, provocand hemoragie interna. Este eficient dupa o singura ingerare. Datorita efectului intarziat de 3-8 zile, nu atrage suspiciunea celorlalte rozatoare din colonie. Contine o substanta amara, Bitrex, pentru a preveni inghitirea accidentala de catre copii sau animale nevizate.


Raticidul trebuie amplasat in statii de intoxicare corespunzatoare pentru a fi protejat de intemperii si pentru a nu putea fi ingerat de animale nevizate. Statiile de intoxicare se plaseaza in focare, in apropierea cuiburilor si de-a lungul cailor de circulatie a rozatoarelor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii