NOU

Pendisol 40SC 100 ml

Solarex
12,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Solarex
Disponibil in stoc

Descriere

PENDISOL 40 este un erbicid rezidual preemergent si postemergent, destinat combaterii buruienilor monocotiledonate si unele dicotiledonate din culturile agricole. Este absorbit prin varfurile de crestere ale hipocotilului sau al partii supraterane. Erbicidul inhiba germinatia semintelor de buruieni. Produsul are actiune de lunga durata.

Se poate aplica pe sol in 3 moduri: inainte de semanat urmat de o usoara incorporare; dupa semanat inainte de rasarirea culturii si a buruienilor, fara a fi incorporat; dupa rasarirea culturii.
Erbicidul se poate incorpora la floarea soarelui si speciile leguminoase, deoarece aceste specii prezinta si selectivitate fiziologica. La alte culturi nu se recomanda incorporarea. Este bine ca buruienile sa nu fie inca rasarite sau sa fie in stadiu de plantula in curs de rasarire. Distributia pe suprafata solului sa fie uniforma, fara suprapuneri sau gresuri. Efectul maxim se obtine atunci cand solul este la umiditate optima pentru cultura.
Poate fi aplicat cu echipamente conventionale de pulverizat,  reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 300-400 L/ha, in functie de echipamentul de stropit.

Specificatii tehnice

Producator

Solarex

Substanta activa

Pendimetalin 400 g/l SC

Combate activitatea

Buruienilor

Destinatie uz

Personal instruit, Populatie, Profesional

Tipuri de aplicare

Pulverizare

Formulare stare

SC - suspensie concentrata

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

Zone de utilizare

Exterior

Cultura

Cereale,Fructe,Legume

Mod de actiune

Sistemic

Culturi bio

Nepotrivite

Perioada de aplicare

Postemergent, Preemergent

Tip buruieni

Dicotiledonate anuale, Monocotiledonate anuale

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii
Brand