NOU

Pachet tuia 20L apa

Agrii
38,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Agrii
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul conține:
10 ml ZOXIS 250 SC + 5 g NISSORUN 10 WP + 3 ml ANNGRO EW+ 25 ml PHYSIOCROP + 50 ml AIRONE SC+7,5 ml MILBEKNOCK EC

DIN ACEST PACHET SE FAC 2 TRATAMENTE!

CARACTERISTICILE TEHNICE ALE PRODUSELOR:

ZOXIS 250 SC este un fungicid sistemic, pe bază de azoxistrobin din grupa strobilurinelor, cu acțiune sistemică locală translaminară pe frunze, preventivă și curativă, omologat pentru combaterea manei, făinării, alternariozei, ruginilor, septoriozelor etc. Zoxis 250 SC se aplică preventiv, în condiții favorabile dezvoltării bolilor.

NISSORUN 10 WP este un acaricid cu acțiune ovicidă, larvicidă și nimfocidă, produs sistemic local (translaminar), care combate păianjenii pe ambele fețe ale frunzelor și asigură protecție pentru o perioadă lungă de timp. Combate primele stadii de dezvoltare ale păianjenilor. Durata de protecție este de peste 40 zile.

AnnGro™ este un adjuvant format din vezicule transportatoare care ”ambalează” produsul chimic cu care este combinat și apoi îmbunătățește absorbția lui de către plantă. AnnGro™ facilitează distribuția produsului în interiorul plantei.

PHYSIOCROP este un fertilizant foliar de ultimă generație, cu efect biostimulator asupra creșterii și dezvoltării culturii.

MILBEKNOCK EC este un acaricid, produs pe baza unei substanţe naturale obţinută din bacteria Streptomyces hygroscopicus subsp. Aureolacrimosus, fiind considerată ca o substanţă dintr-o sursă naturală. Are eficienţă asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ouă, larve, nimfe şi adulţi.

AIRONE SC este un fungicid de contact pe bază de cupru sub formă de combinație de hidroxid și oxiclorură, omologat pentru combaterea manei, arsurilor bacteriene, ruginilor, focului bacterian etc.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE:

TRATAMENTUL 1

Primul tratament se aplică în primăvară, început de vară (MAI-IUNIE), pentru combaterea bolilor foliare, a acarienilor și de fertilizare cu următoarele produse:
AIRONE SC de 40 ml + MILBEKNOCK EC de 7,5 ml + ANNGRO WG de 3 ml + PHYSIOCROP de 20 ml. Se diluează acest amestec în 10 l apă.

TRATAMENTUL 2

Al doilea tratament se aplică la o lună după primul (IUNIE-IULIE), cu următoarele produse: ZOXIS 250 SC de 10 ml + NISSORUN de 5 g + ANNGRO WG de 3 ml + PHYSIOCROP de 20 ml. Se diluează acest amestec în 10 l apă.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii
Brand