NOU

Pachet tratament de iarna pentru pomi pentru 10 L apa - BIO

15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachetul contine dozajul pentru 10 litri de apa pentru a efectua tratamentul de iarna pomilor. Pachetul contine 2 produse bio, anume un ulei mineral de parafina cu actiune insecticid numit YAGOS si un fungicid bio numit Coppermax.

  Yagos, 100 ml
Este un produs cu o concentratie mare de ulei de parafina, care are o putere mare ca insecticid, pentru combaterea insectelor si acarienilor. Yagos este recomandat pentru combaterea insectelor si acarienilor din pomicultura.
Acest produs NU poate fi amestecat cu produse pe baza de sulf, polisulfurati, captan sau folpet. Pregatirea solutiei: se agita bine flaconul inainte de utilizare, apoi se va umpla rezervorul de pulverizare pe jumatate cu apa. Se dilueaza cantitatea in putina apa si se adauga in rezervorul de pulverizare in timpul agitarii, apoi se completeaza cu volumul de apa ramasa si se continua agitarea. Amestecul trebuie sa fie mentinut intr-o continua agitare pe toata durata tratamentului.
  Coppermax, 30 g
Este un fungicid ce are in compozitia sa 50% hidroxid de cupru. Coopermax se gaseste sub forma de granule albastre solubile in apa. Acesta se aplica ca masura de preventie in faza vegetativa, pe frunze, avand si actiune curativa totodata pe langa cea preventiva.
Timp de pauza:
*vita-de-vie: 21 de zile
*cartof: 7 zile
*castraveti: 3 zile
*tomate pentru consum: 3 zile(pentru cele industriale timpul este de 10 zile)
*mar: nu este necesar

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii