Omex 3X 1L

80,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Omex 3X este un fertilizant foliar complet solubil, de ultimă generaţie, un amestec de tip suspensie echilibrată de macro și micro nutrienti, conceput pentru a susține toate etapele dezvoltării plantelor. Omex 3X îmbunătațește creșterea vegetativă, dezvoltarea sistemului radicular, producția și calitatea acesteia.
Are în compoziţie toate cele trei elemente nutritive (N,P,K) de care plantele au nevoie încă din primele faze de creştere şi de dezvoltare. La plantele tinere, lipsa acestor elemente va influenţa negativ creşterea rădăcinilor. Din aceasta cauză, ele nu vor putea susţine un proces normal de extracţie a hranei din sol şi astfel producţia va fi mult diminuată.
Producţia culturilor instalate pe soluri cu textură uşoară sau pe soluri cu exces de umiditate depinde în mare măsură de aplicarea regulată a elementelor nutriţionale complet solubile în apă.
Omex 3X are un conţinut echilibrat în azot, fosfor şi potasiu, dar şi o serie de microelemente de care plantele au nevoie pentru o bună desfăşurare a proceselor fiziologice. Spre exemplu, Mg din compoziţia sa este vital oricărei plante pentru formarea clorofilei şi pentru sinteza proteinelor de care acestea au nevoie.
Datorita ratei mari de absorbtie, de peste 90%, Omex 3X a fost utilizat de mii de fermieri români, aducând în fermă rezultate excepționale.


Compoziție:

Azot (N) : 24%.
Fosfor (P2O5) : 24%.
Potasiu (K2O) : 18%.
Magneziu (MgO): 0.078%.
Fier (Fe) : 0.162%.
Mangan (Mn) : 0.081%.
Cupru (Cu): 0.161%.
Zinc (Zn) : 0.081%.
Bor (B) : 0.031%.
Cobalt (Co) : 0.001%.
Molibden (Mo) : 0.0012%.
Densitate : 1.55

Mod de Utilizare și doze recomandate:

Cereale păioase : 2.5 litri/ha. Se aplică primăvara devreme, înainte de a începe procesul de formare a paiului. În faza de burduf, se mai efectuează un tratament în aceeaşi doză ca la primul tratament.
Legume: 2.0-2.5 litri/ha. Prima aplicare este la cca 2 săptămâni de la transplantare, apoi se repetă tratamentul la fiecare 15 zile, de câte ori este nevoie.
Porumb : 2-3 litri/ha. În faza de 4-6 frunze sau în faza de 8-10 frunze.
Floarea-soarelui : 2.5-3 litri/ha. În faza de 4-5 frunze sau la ultimul tratament aplicat culturii.
Căpşuni, zmeur, mur : 2.5-3.0 litri/ha. Se aplică la fiecare 14 zile de la începerea vegetaţiei, de câte ori este necesar.
Pomi fructiferi, viţă de vie: 2.5-3.0 litri/ha. Prima aplicare se efectuează înaintea înforirii, apoi se repetă la interval de 14 zile.
Cartof: 2.0-3.0 litri/ha. Prima aplicare atunci când lăstarii au cca. 10 cm înalţime, apoi se repetă de 2-3 ori, la intervale de două săptămâni.

Recomandări de aplicare :

Se umple jumătate din rezervor cu apă, se adaugă Omex 3X, agitând bine flaconul înainte de golire, menţinând presiunea în rezervor, după care se umple rezervorul.

Compatibilitate:

Omex 3X este compatibil cu majoritatea pesticidelor. Cu toate acestea, utilizarea Omex 3X nu poate fi responsabilă pentru orice pierdere sau efect negativ, având în vedere că eficacitatea oricărui amestec depinde de mai mulţi factori, precum calitatea apei, efectele necunoscute ale anumitor pesticide, condiţiile meteorologice, starea culturii.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii