Nematocid Velum prime 100 ml

Bayer
265,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Bayer
Stoc limitat

Descriere

Velum Prime 400 SC este un un produs sistemic ce contine substanta activa fluopiram. Velum Prime are o excelenta eficacitate atat asupra nematozilor (Meloidogyne spp.), cat si asupra fainarii solanaceelor (Leveillula taurica) si curcubitaceelor (Sphaerotheca fuliginea). Efectul produsului asupra nematozilor are loc la doar 30 de minute dupa aplicare. Acestia isi pierd mobilitatea, iar dupa aproximativ 1-2 ore raman complet paralizati.

Cultura Agentul daunator Doza
Solanacee: Tomate, Ardei, Vinete Nematozi (Meloidogyne spp.), Fainare (Leveillula taurica) 625 ml/ha
Cucurbitacee: Castraveti, Dovlecei, Pepeni galbeni, Pepeni verzi Nematozi (Meloidogyne spp.), Fainare (Sphaerotheca fuliginea) 625 ml/ha

Mod de utilizare: Un prim tratament se recomanda a se efectua cu 1-3 zile inainte de plantarea rasadului, urmat de al doilea tratament la 15-30 de zile dupa finalizarea transplantarii. Velum Prime 400 SC trebuie aplicat pe un teren udat anterior, pentru a favoriza activarea si preluarea produsului in plante. Doza si momentul de aplicare sunt alese in functie de gradul de infestare, starea de sanatate si marimea plantelor.
Timp de pauza: nu se aplica.
Volumul de solutie: 2.000-6.000 l/ha. Se vor efectua maximum 2 tratamente pe ciclu de productie si pe an, la un interval de 15-30 zile intre tratamente, folosind o doza de 625 ml/ha la fiecare tratament. Cantitatea maxima de produs ce poate fi utilizata este de 1250 ml/ha/an. Produsul se aplica prin sistemul de irigare (picurare), dupa ce solul a fost udat in prealabil cu o cantitate minima de 1-2 litri/m2. Acest proces va determina activarea produsului si va ajuta la preluarea lui de catre planta. In cazul in care se aplica produsul inainte de transplantarea rasadurilor, se recomanda udarea solului cu 7 zile inainte de aplicare.
Avantaje:
– Cea mai mica doza de aplicare comparativ cu solutiile existente care au ca tinta nematozii;
– Nu necesita conditii suplimentare de transport, pastrare sau utilizare;
– Pe langa efectul nematocid excelent, Velum Prime are o foarte buna eficacitate si asupra fainarii;
– Produsul poate fi aplicat si in afara perioadelor mentionate mai sus, doza si momentul de aplicare putand fi alese in functie de gradul de infestare, starea de sanatate si marimea plantelor (fara insa a se depasi maximul dozei anuale recomandate).

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii
Brand