Mastic Arbokol cupru 250 g

25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Mastic Arbokol Magic este un unguent gata de folosire si aplicabil cu pensula. Este potrivit pentru toate tipurile de altoire cu un timp de creare a peliculei de aproximativ o ora. Masticul Arbokol Cupru este un produs "best seller", folosit in intreaga lume de cultivatorii amatori, dar si in agricultura profesionala. Efectele benefice ale cuprului impotriva diferitelor tipuri de boli fungice sunt cunoscute de foarte multi ani. Masticul cicatrizant imbina caracteristicile traditionale ale masticului pentru altoit cu efectul benefic al cuprului impotriva ciupercilor si bolilor. Imbunatateste rezistenta plantelor la conditiile de mediu nefavorabile, la bolile fungice si la atacul parazitilor. Mastic cupric cu efect curativ pentru toate tipurile de altoire. Pasta gata de folosire cu adaos de cupru 0,32%, aplicabila cu pensula. Potrivit pentru toate tipurile de altoire. Timp minim de formulare a peliculei: 1 ora.

Caracteristici:

Acesta poate fi folosit pe toate tipurile de plante, arbori si arbusti, cu scopul de a proteja diverse tipuri de rani (taiere, altoire, agenti atmosferici, etc.). Prezenta cuprului imbunatateste rezistenta plantelor la atacul de boli fungice si la conditiile de mediu nefavorabile. Aplicati un strat subtire, omogen cu pensula cu care este prevazut recipientul. Odata formata pelicula, aceasta protejeaza fara a rupe partea tratata de copac. A se pastra la temperaturi de peste 50 ºC. Dupa o depozitare prelungita, in cazul in care la suprafata recipientului apare o pelicula subtire, se agita bine produsul pentru omogenizare.

Sfaturi practice:

- Efectuati operatiile de altoire de preferat in lunile cu temperaturi medii - Folositi cutite potrivite si bine ascutite - Daca este posibil lucrati atunci cand razele soarelui nu sunt directe, de preferinta seara - Faceti o legatura puternica - Intideti cu grija masticul pentru a evita dezhidratarea altoiului - Protejati cu grija altoirile impotriva soarelui folosind plase de umbrire sau panze de iuta - Nu aplicati produsul pe ploaie - Daca produsul este spalat repetati tratamentul - Taieturile mari de curatare trebuie sa fie, pe cat posibil, netede si inclinate pentru a evita acumularea apei.

Pentru cicatrizare:

- Poate fi utilizat pentru toate plantele, arborii, arbustii pentru a proteja cele mai variate raini (taiere, curatare, agentii atmosferici, etc.); - Este suficient un strat subtire dar omogen; - Odata formulata, pelicula va proteja partea tratata a pomului fara a se rupe. Perioda de utilizare: tot timpul anului. Termen de valabilitate: nelimitat. Ambalaj: 250 g.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii