NOU

Masterfly bait 500 g

270,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Insecticid solubil in apa pentru combaterea mustelor.

Actiune rapida si de lunga durata, de pana la 8 LUNI. Doza este de 25 grame la 500 ml apa.

Compozitie:

Dinotefuran.................12,5 %

Z-9 Tricosen................0,10 %

Tetrametrin..................0,02 %

Caracteristici:

MASTERFLY® BAIT este un produs cu actiune insecticida utilizat pentru combaterea mustelor din mediul de crestere al animalelor: musca de casa (Musca domestica) si musca de grajd (Stomoxys calcitrans), din apropierea gospodariilor si din spatiile industriale. Produsul combina doua substante insecticide: Dinotefuran si Tetrametrin. De asemenea contine un feromon sexual Z-9 tricosen care are rolul de a atrage musca, iar din momentul contactului acesteia cu suprafata tratata dureaza doar cateva secunde pana se instaleaza moartea.

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si Masterfly Bait 500 g, insecticid pentru combaterea mustelor.

Scapa de daunatori rapid cu Masterfly Bait 500 g, insecticid pentru combaterea mustelor

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu Masterfly Bait 500 g, insecticid pentru combaterea mustelor.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, Masterfly Bait 500 g, insecticid pentru combaterea mustelor actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si Masterfly Bait 500 g, insecticid pentru combaterea mustelor trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii