Huwa-San TR-50 1 kg

75,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Huwa-San este un dezinfectant unic, biodegradabil si certificat ecologic, care respecta cele mai inalte standarde europene pentru combaterea si eliminarea bacteriilor, fungilor, drojdiilor, ciupercilor si virusilor. Este un produs cu formulare stabila, avand o aplicabilitate pe scara larga, de la eliminarea agentilor patogeni din cultura si pana la dezinfectarea apei si a suprafetelor. Poate fi folosit prin nebulizare, sprayere sau stropire in spatiile de birouri, in industria aliemntara, in zootehnie, in spatiile de cultura pentru legume, in spatiile de depozitare sau pentru dezinfectia masinilor si utilajelor de lucru, fara a necesita clatire.

Huwa-San TR-50 este produsul original si cel mai avansat al gamei de peroxid de hidrogen stabilizat cu argint, avand o concentratie de 49.9%. Această substanță activă si ecologică, este un oxidant foarte puternic, care după dezinfecție, se degradează doar in oxigen și apă, fără a lăsa reziduuri dăunătoare. Huwa-San este un puternic biocid, capabil să elimine bacteriile, virușii, ciupercile și sporii.Tratamentul cu Huwa-San TR-50 provoacă un efect dăunător sever asupra agenților patogeni :

- radicalii hidroxil se formează când Huwa-San intră în contact cu microorganismele.

- acesti radicali sunt molecule foarte agresive care distrug partile vitale ale microorganismelor.

- moleculele de peroxid ramase isi pastreaza efectul asupra suprafetei de contact pentru a elimina orice microorganism care ajunge pe suprafata.Avantajele utilizarii Huwa-San TR-50 sunt :

- previne raspandirea agentilor patogeni.

- produs biodegradabil care se descompune in apa si oxigen.

- indeparteaza si previne biofilmul.

- nu contine alcool sau clor.

- actiune de lunga durata si efect controlabil, inclusiv in sistemele de irigatii.

- usor de utilizat.

- nu necesita clatire.

- produs stabil chimic.

- nu este coroziv.

- nu afecteaza tesuturile vegetale.

- activ inclusiv la temperaturi inalte, pana la 65 de grade celsius.

- nu are miros.

- creste eficienta tratamentelor utilizate pentru nutritia culturilor.

- scade numarul de tratamente fitosanitare pentru combaterea patogenilor.

- creste productiile agricole.

- elimina rezerva patogena din apa folosita la irigatii


Compoziție:

   Peroxid de hidrogen stabilizat cu argint 49.9%


Modul de utilizare și doze recomandate :

Huwa-San TR-50 are mai multe arii de utilizare :

1. Tratamentul apei : tratarea intregului proces de utilizare a apei, din sistemele de irigatii prin picurare, aspersie sau pivoti sau in tratamentul culturilor, eliminarea biofilmului si a blocajelor organice din sistemul de transport si de depozitare al apei.

Pentru sistemele de irigatii doza utilizata se stabileste dupa analiza calitatii apei, putand fi administrat in mod automat, prin pompele pe care le punem la dispozitie.

2. Dezinfectia suprafetelor : elimina microorganismele de pe orice tip de suprafata, din mediul intern sau extern, fara a necesita clatire, fara a degrada suprafetele indiferent de materialul din care sunt realizate, putand fi utilizat inclusiv in dezinfectia echipamentelor, a masinilor si a instalatiilor.

3. Nebulizare : dezinfectia spatiilor interioare si a podelelor, a silozurilor si spatiilor de productie.

4. Dezinfectia spatiilor de cultura protejate, inclusiv a solului, prin utilizare in apa de irigatii sau prin nebulizare.

Dozele recomandate de Huwa-San variaza intre 40 si 60 de ppm (ml/metru cub) , in functie de aria de utilizare. In cazul infestarilor agresive doza poate fi marita pana la 150 ppm.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii