Green-up 250 ml

Codi agro
33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Codi agro
Disponibil in stoc

Descriere

Green-Up este un ingrasamant de ultima generatie conceput pentru revitalizarea biologica a plantelor dupa momente de stres fiziologic (Inghet, caldura, frig, salinitate, atac masiv de boli, vant, etc).

De asemenea Green-Up se utilizeaza pentru dislocarea rapida a rezervelor plantei si utilizarea acestora pentru accelerarea dezvoltarii fructelor.

Green-Up
se aplica cu succes cand se doreste o impulsionare rapida a dezvoltariii vegetative si dislocarea rezervelor plantei pentru obtinerea de fructe timpurii. Efectele sunt vizibile in 24-48 ore de la aplicare.

Green-Up
- este un puternic revitalizant biologic si un stimulator nehormonal al metabolismului datorita faptului ca are o capaciate unica: aceea de a mobiliza rapid rezervele energetice acumulate natural punandu-le la dispozitia plantei.

Green-Up
poate fi utilizat in orice situatie in care planta sufera un stress puternic (inghet, frig, caldura, seceta, boli, etc) dar si in situatiile critice in care planta are nevoie intr-un timp scurt de un aport foarte mare de nutrienti (productii foarte ridicate, dezvoltare vegetativa intensa, etc).

Pentru un efect combinat mai puternic se recomanda administrarea impreuna cu Agropotasion!

Eficienta Green-Up nu este data de doza aplicata la ha sau de continutul procentual in azot si fosfor ci este data de formularea speciala a azotului si fosforului cu acizi organici dicarboxilici cu greutate molecular mica (AMEC® SYSTEMS).

Aceasta compozitie speciala mobilizeaza rapid rezervele energetice ale plantei si le directioneaza in zonele unde este cea mai mare nevoie de ele.

Aplicatii:

Green-Up se aplica in conditii de stress extrem cauzate de: inghet, frig, vant, caldura, salinitate, fitotoxicitate, boli, etc. pentru revenirea si reluarea rapida a cresterii si dezvoltarii plantei.

Pentru accelerarea si stimularea metabolismului plantei in perioade cu cerere mare de resurse: inflorire, legare, dezvoltare vegetativa intensa, coacere fructe, etc.

Compozitie:

Azot total solubil in apa (N) - 8% w/w, 10.4% w/v
Fosfor solubil in apa (P2O5) - 19% w/w, 24.7% w/v
pH: 6

Fosforul si azotul sunt complexati cu acizi organici cu greutate moleculara mica cu rol de transportori naturali.


Doze si mod de aplicare:

Aplicare foliara la legume:

  • 50 - 100 ml / 10 l apa saptamanal, pentru o dezvoltare rapida a fructelor si obtinerea de fructe timpurii.
  • 100 - 200 mL / 10 L apa, doza soc ce se utilizeaza pentru revenirea rapida a plantei din situatii de stres ((inghet, frig, boala, seceta, vant, etc).

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii
Brand