Gazon nachsaat green 1 kg

Florian Bg
Florian Bg
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Gazon pentru insamantare fara a sapat (seminte incapsulate)
Face semanatul suplimentar foarte simplu: vertikulirane, stropirea, irigatie si gata! Regenerarea un gazon poate fi mai usor, acest gazon poate fi semanate in anul in conditii atmosferice adecvate. Numai soiurile cele mai rezistente de trevovadstvo European si dupa cateva zile, veti vedea rezultate pozitive. Alt avantaj este ca fiecare samanta este inconjurat de o capsula care contine substante nutritive minerale, stimulente si substante vlagoabsorbirashti care ofera un start rapid si o crestere constanta.
Rata de semanat recomandata: 25-30 g / m ²

Indicatii privind cultivarea

Solul se curata in prealabil de buruieni, pietre, etc., se fertilizeaza cu ingrasaminte combinate (40-50 Kg/hectar), dupa care se lucreaza la o adancime de 20-25 centimetri, prin aratura sau sapat cu harlet. Lucrarile secundare constau in frezare, nivelare si tavalugire pentru a asigura un teren neted.

Insamantarea

Insamantarea ierbii se poate executa primaavara (martie-aprilie), vara (iunie-august), si toamna (septembrie-octombrie). Terenul se imparte in prealabil in patrate a cate 25-30 metri patrati care se insamanteaza cu un kilogram de samanta de gazon. Semintele se rasfira uniform, manual, sau cu ajutorul unei semanatori. Se ingroapa usor cu ajutorul unei greble la o adancime de 1-1,5 cm, se tavalugeste usor, dupa care se iriga abundent prin efect ploios. In ziua urmatoare se recomanda tratarea terenului insamantat cu insecticid datorita pericolului de dezgropare a semintelor de catre furnici.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii
Brand