Cypertox 50 ml

8,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Cypertox – insecticid profesional  cu efect de soc.

Produs destinat profilaxie sanitar-umana, cu spectru larg de actiune insecticida si efect deosebit de rapid( „efect de soc”) pentru dezinsectia  spatiilor cu grad ridicat de infestare: gandaci de bucatarie, muste, dar poate fi la fel de util si pentru combaterea altor vectori cum ar fi: purici, capuse, plosnite, tantari, molii, furnici etc.

ACTIVITATE  BIOCIDA:

In urma testelor de laborator efectuate de catre INSTITUTUL NATIONAL DE SANATATE PUBLICA conform Referat de testare Biologica 6930/ 25.07.2012 s-a constatat o eficacitate foarte buna in combaterea insectelor zburatoare( Musca domestica: mortalitate 100% - 45minute) si insectelor taratoare( Blatta Orientalis: mortalitate 100% - 180minute).

MOD DE UTLIZARE:

Produsul Insecticid Cypertox se aplica diluat in apa  astfel: - 30ml substanta concentrata/ 1000ml apa pentru combatere insecte taratoare si tratamente cu grad de infestare ridicat; - 15ml substanta concentrata/ 1000ml apa pentru combatere insecte zburatoare.      Produsul se aplica cu ajutorul unui pulverizator sau nebulizator sub forma unor particule foarte fine, formand o pelicula protectiva pe zonele de aplicare cu efect foarte rapid in combaterea insectelor si cu remanenta de 60 de zile oferita in conditii ideale de laborator.

Norma de aplicare este de 50ml solutie de lucru( produs diluat)/ mp.      Pentru eficienta tratamentului se vor avea in vedere urmatoarele aspecte: -inchiderea ferestrelor si usilor locatiei in timpul aplicari si aproximativ 2h dupa aplicare; -tratarea tuturor zonelor cu risc de dezvoltare vectori patogeni( insecte), respectiv: crapaturi si fisuri din pereti, plinte, pervazul si tocul ferestrelor si usilor.

CONTINUT IN SUBSTANTA ACTIVA:

- Cypermethrin 7%

- Permethrin 3%

- Piperonil Butoxid 5%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii