Curzate F 100 ml

20,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Curzate F este un fungicid sistemic local ce are ca si substante active 48 g/l cimoxanil si 480 g/l folpet, ce inhiba germinarea sporilor, suprima cresterea miceliului si asigura un efect curativ de stopare la scurt timp dupa infectie. Actiunea substantei active cimoxanil este de scurta durata si in combinatie cu un fungicid de contact puternic ca folpetul, este ideala. Substanta activa cimoxanil are actiune antisporulanta inducand reactia de hipersensibilitate a plantei, prin stimularea unui mecanism specific de rezistenta impotriva bolilor, controlat genetic.

Substanta activa folpet are actiune de contact si are un efect foliar rezidual ce prelungeste durata de actiune a fungicidului.

Curzate F este recomandat a fi aplicat preventiv la aparitia riscului de infectie. Actiunea curativa a fungicidului Curzate F este de scurta durata dupa infectie. Producatorul recomanda un volum de 1000 l/ha apa, pentru a asigura un grad de acoperire mare si o stropire uniforma. Tratamentul cu fungicid Curzate F poate fi repetat la 8-12 zile, in functie de gradul de infectie.

Cantitatea de solutie recomandata de producator este de : 2.5 l/ha (250 ml/100 l apa).

Cantitatea de solutie recomandata de producator este de : 1000 l/ha. Volumul de apa trebuie corelat cu masa foliara din momentul aplicarii tratamentului .

Numar maxim de tratamente recomandate pe an sunt 4/sezon.

Timpul de pauza de la ultimul tratament si pana la recolatare este de : 14 zile la strugurii de masa si 35 zile la strugurii de vin.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii