Botamisol Pro 500 g

90,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Descriere

Botamisol 80Pro este un biostimulator organic cu o concentratie de 80% L-Aminoacizi liberi, total solubili, obtinuti printr-un proces de dubla hidroliza enzimatica a proteinelor vegetale, proces ce garanteaza o aminograma completa, cu toti aminoacizii necesari cresterii si dezvoltarii optime a plantelor.

Continutul ridicat de L-Prolina (aprox. 15%) din Botamisol 80Pro confera reale proprietati anti-stres, ajutand plantele sa depaseasca atat stresuri abiotice (salinitate, seceta, frig, inghet, umiditate excesiva, temperaturi foarte mari, etc.) cat si orice eventuale stresuri post-tratamente chimice fitosanitare (erbicide, fungicide, insecticide).

Aplicarea Botamisol 80Pro ajuta plantele sa economiseasca energie metabolica, induce si stimuleaza cresterea vegetativa armonioasa (plante viguroase), imbunatateste puternic toate fazele dezvoltarii generative (inflorire, legare si crestere intensiva a fructelor) si ajuta la revenirea din orice situatie stresanta pentru plante.

De asemenea, Botamisol 80Pro activeaza caile endogene de sinteza a fitohormonilor (multi dintre aminoacizii constituent fiind precursori), imbunatatind vizibil cresterea si dezvoltarea culturilor.

Formularea Botamisol 80Pro asigura o solubilitate totala pentru a oferi o eficienta maxima dupa aplicare.

DOZE SI MOD DE APLICARE:

Botamisol 80Pro  poate fi aplicat prin stropire foliara (50-100 gr/100 L apa) sau prin aplicare la sol in apa de irigare.

Cultura Doze (Kg/ha) Mod de aplicare
Legume 0.5 - 1.0

3-4 tratamente in situatii de stres (frig, umiditate, salinitate, fitotoxicitate) si in momentele critice de dezvoltare: rasaduri,  transplantare, inflorire, legare, marire fructe, coacere

Pomi fructiferi 1.5

Infrunzire, inflorire, legarea si marirea fructelor

Vita de vie 1

In situatii de stres. Aplicare foliara inainte de inflorire, legare fructe si cu 3 saptamani inainte de recoltare

Capsuni si fructe de padure 0.5

3 aplicari pe parcursul intregului ciclu de cultura

Cereale si oleaginoase 0.5 - 1.0

Aplicare foliara impreuna cu tratamentele de protectie a plantelor in timpul dezvoltarii vegetative si in situatii de stres

Flori si plante ornamentale 0.5 - 1.0 3-4 tratamente dupa transplantare
Cartofi, sfecla 0.5 3-4 aplicari pe parcursul intregului ciclu de cultura
Lucerna 1.0 la 10 zile dupa cosire


Botamisol 80Pro este omologat pentru a fi aplicat la culturile certificate eco.

COMPATIBILITATE:

Botamisol 80Pro poate fi amestecat in general cu produse de protectie a plantelor si alte ingrasaminte dar o compatibilitate universala nu este garantata. Toate amestecurile trebuie testate in prealabil cu volume mici si pe suprafete reduse.

A nu se amesteca cu uleiuri, sulf sau cupru.

COMPOZIȚIE (% w/w):
L-aminoacizi liberi, biologic activi 80%
Azot total 14%
Bioflavonoide 2%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii