NOU

Biocera pomi 1 kg

95,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Descriere

BIOCERA se utilizeaza la pomii fructiferi, vita de vie, arbusti ornamentali etc. In cazul altoirii, la taiere sau ruperi de crengi In cazul taierii unori crengi mai mari, cosmetizarea de primavara, ori in cazul ranilor provocate de animale si furtuni sau pentru inchiderea ranilor, dezinfectarea si protejarea ranilor pana la vindecare in cazul produceri altor rani din diferite alte cauze. In cazul ranilor provocate de ruperi, crapaturi sau de animale salbatice portiunea ranita se elimina si se acopera imediat cu

BIOCERA ca si ceara de altoit si produs pentru vindecarea si tratarea ranilor contine substante active naturale care imediat dupa aplicare patrund 1-2mm in tesuturile lemnului si distrug ciupercile si bacteriile care sunt acolo sau care se ivesc in timpul taierii.
Actiunea produsului de tratare se bazeaza pe actiunea imediata a alcoolului si actiunea de lunga durata a cearei de albine si a rasinei de pin. Celalalte parti componente BIOCERA asigura pelicula pe rani ,elasticitate si rezistenta.
Pelicula astfel obtinuta prin intarirea lui protejeaza rana tratata de alte infecti si inpiedica evaporarea umezeli precum si aparitia lastarilori lacomi.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii