Azor 1L

150,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Este un insecticid natural obținut din amestecuri de săpunuri și extrase din semințele și fructe ale unor arbori tropicali, special conceput pentru controlul musculiței albe, a tripșilor și omizilor.
Azor este un  insecticid ecologic care nu creează rezistență și care acționează prin contact, distrugând membrana celulară a insectelor, acarienilor și pupelor, precum și prin dizolvarea chitinei din exoscheletul insectei - lucru care duce la evaporarea apei din țesuturi și în final la eliminarea dăunătorului.
Datorită capacității lor de dizolvare a substanțelor zaharoase, acestea determină o creștere a sensibilității insectelor față de orice alt produs agrochimic și chiar ajung să le deshidrateze cauzând moartea lor.
Este un produs complet natural, fara reziduri, fiind amestecuri de săpunuri și extrase din semințele sau fructele unor arbori tropicali. Fracțiunea uleioasă a extractului (acid lauric) are câteva componente care favorizează acțiunea sistemică în cultura unde este utilizată, atât la aplicarea foliară cât și la absorbția produsului prin fertirigare

Aplicarea acestora determină în plantă o reacție de apărare împotriva insectelor parazitare, dotând-o cu un mecanism de respingere a insectei, aceasta evitând să mănânce din plantă și să se reproducă. Toate aceste acțiuni sunt complementare și simultane, și determină reducerea unei părți importante a populatiei de insecte după aplicarea directă a produsului. 
AZOR  are cele mai bune rezultate  în cazul insectelor mici - tripși, păduchi lânoși, păduchi țestoși, purici, afide, musculițe care atacă pomii fructiferi, vița de vie, cartofii, culturile legumicole în sere, solarii, câmp și precum și plantele ornamentale.

AVANTAJE
Aplicarea produsului determină în plantă o reacție de apărare împotriva insectelor parazitare, dotând-o cu un mecanism de respingere a insectei, aceasta evitând să mănânce din plantă și să se reproducă. Toate aceste acțiuni sunt complementare și simultane, și determină reducerea unei părți importante a populatiei de insecte după aplicarea directă a produsului.
COMPOZIȚIE
Azot (N) - 5,0% g/g
Fosfor (P2O5) solubil în apă - 2,5 % g/g
Extracte naturale de origine vegetală - 10,00% g/g
APLICARE
Doza recomandată este de 20-50 ml/10 l apă, aplicare foliară cu repetare la 7 zile funcție de gradul de infestare și de necesitate. Poate fi aplicat oricând pe durata ciclului de producției datorită lipsei de toxicitate. A nu se depăși dozele.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii