Arion Pro 3G 1 kg

Agrii
60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Agrii
Disponibil in stoc

Descriere

Date tehnice Moluscocid ARION PRO 3G


• Substanta activa: metaldehida 30 g/kg
• Formulare: momeli sub forma de granule de culoare albastra


Omologari Moluscocid ARION PRO 3G

Cereale

Doza: 7 kg/ha (7 g/10 mp)
Momentul aplicarii: De la semanat pana la stadiul biologic BBCH 29. Se aplica in benzi sau pe toata suprafata

Porumb

Doza: 7 kg/ha (7 g/10 mp)
Momentul aplicarii: De la semanat sau plantare pana la BBCH 39. Se aplica prin imprastiere pe toata suprafata

Livezi

Doza: 7 kg/ha (7 g/10 mp)
Momentul aplicarii: De la plantare pana la BBCH 69. Se aplica prin imprastiere pe toata suprafataMod de actiune Moluscocid ARION PRO 3G

Arion PRO 3G este un moluscocid pe baza de metaldehida. Combate atat limacsii (Arion sp.,Deroceras sp., Limax sp.), cat si melcii cu cochilie (Helix sp., Cepaea sp.). In contact cu produsul melcii secreta in exces mucus, se deshidrateaza si isi pierd locomotia. Melcii nu se mai pot hrani si nici retrage in sol. Moartea lor survine chiar langa locul unde au intrat in contact cu produsul. Arion PRO 3G este formulat ca granule momeli, omogene, de culoare albastra, fara miros caracteristic.


Mod de utilizare Moluscocid ARION PRO 3G

  • Produsul este pregatit pentru aplicare si nu necesita amestecul cu alti ingredienti. Doza de 7 kg/ha se poate administra in benzi sau pe toata suprafata de cultura. Aplicarea se face pe sol folosindu-se granulo-aplicatoare montate pe tractor sau manuale. Se preteaza si mainile pentru administrat ingrasaminte chimice. Dupa terminarea lucrului mainile vor fi golite si curatate in camp de resturi sau urme de produs.


Tehnica de aplicare: Produsul este pregatit pentru aplicare si nu necesita amestecul cu alti ingredienti. Doza de 7 kg/ha se poate administra in benzi sau pe toata suprafata de cultura. Aplicarea se face pe sol folosindu-se granulo-aplicatoare montate pe tractor sau manuale. Se preteaza si mainile pentru administrat ingrasaminte chimice. Dupa terminarea lucrului mainile vor fi golite si curatate in camp de resturi sau urme de produs.

Selectivitatea/Toleranta culturii: Nu impune restrictii privind alegerea culturii urmatoare. Nu exista restrictii legate de produs privind timpul de asteptare pana la infiintarea culturii urmatoare.

Instructiuni de utilizare: Arion PRO 3G poate fi aplicat atat preemergent, cat si postemergent. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand produsul se aplica pe vreme umeda si racoroasa, care face ca melcii sa fie mai activi si mai vorace. Daca atacul este intens si prelungit, se recomanda doua aplicari consecutive, la interval de cca. 7-10 zile.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii
Brand