Algactiv Ca 10L

9,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Pachet fructificare Algactiv CA pentru 10 L apa (10 ml Phylgreen, 50 ml Ino Maxical).
 
Pachetul fructificarea Algactiv Ca contine doua produse care stimuleaza fructificarea: un biostimulator natural cu alge si un fertilizant cu calciu si fosfor.
 
Biostimulatorul natural Phylgreen contine bionutrienti extrasi la rece din alge marine. Aceasta procedura naturală de extractie il face unic, inovativ, pastrand toate proprietatile benefice, fara sa se altereze si cu efect imediat asupra culturilor tratate.
 
Fertilizantul Ino Maxical cu un continut ridicat de calciu si fosfor. Calciul se transloca mai greu la cresterile noi, putand astfel sa apara simptomele de carenta de calciu, care se observa cel mai bine la varfurile de crestere ale tulpinii, pe inflorescente si fructe. Cel mai frecvent simptom de carenta de calciu este putrezirea fructelor in partea opusa pedunculului. La mere, carenta de calciu se manifesta prin aparitia petelor maronii - petele amare, care mai tarziu se necrozeaza.
 
Avantajele aplicarii Pachetului fructificarea Algactiv Ca - stimuleaza fructificarea
Stimuleaza fructificarea
Fructele se dezvolta uniform, sustinut
Imbunatateste calitatea fructelor: creste fermitatea pulpei si a pielitei, reduce riscul aparitiei patarilor si a crapaturilor
Imbunatateste absorbtia apei si nutrientilor din sol.
Creste rezistenta plantelor la stres: temperaturi mari sau mici, boli, daunatori.
Creste rezistenta fructelor la transport si depozitare
Mod de aplicare Pachetului fructificare Algactiv Ca - stimuleaza fructificarea
- Algactiv Ca aplicat la legume in spatii protejate sau in camp
 
Doza se aplica la 10 L apa/100 mp. Se recomanda 2 - 4 aplicari foliare la interval de 10 - 15 zile, de la momentul formarii fructului pana la inceputul maturarii.
 
- Algactiv Ca aplicat la capsun, pepeni
 
Doza se aplica la 10 L apa/100 mp. Se recomanda 2 - 4 aplicari foliare la interval de 10 - 15 zile, de la momentul formarii fructului pana la inceputul coacerii.
 
- Algactiv Ca aplicat la vita de vie
 
Doza se aplica la 10 L apa/100 mp. Se recomanda 2 - 4 aplicari foliare la interval de 10 - 15 zile, de la momentul formarii fructului pana la intrarea in parga.
 
- Algactiv Ca aplicat la pomi fructiferi
 
Doza se aplica la 10 L apa/100 mp. Se recomanda 2 - 4 aplicari foliare la interval de 10 - 15 zile, de la momentul formarii fructului pana la intrarea in parga.
 
La prepararea solutiei se adauga mai intai Ino Maxical in jumatate din cantitatea apa si agitati bine pentru omogenizare, apoi adaugati Phylgreen si continuati agitarea. Se completeaza la final cu restul cantitatii de apa, pana la 10 L.
 
Compozitie Pachet fructificare Algactiv Ca - stimuleaza fructificarea
Extract la rece din alge marine Ascophyllum nodosum (15%)
Calciu (CaO) - 15%
Fosfor disponibil (P2O5) - 3,2%

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Categorii